Over ons

 
Pakketten
Als gemotiveerd en fris bedrijf staat SocialBirds u graag bij op het gebied van media, marketing en communicatie. SocialBirds is, als jong bedrijf, gespecialiseerd in social media. Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Google+, Pinterest, YouTube en meer, SocialBirds kan u helpen bij een strategie om deze media op een positieve en professionele manier in te zetten voor uw bedrijf. U kunt bij ons al vanaf €49,- een pakket afnemen waarbij SocialBirds voor u de volledige social media bijhoudt zodat u professioneel vertegenwoordigd bent op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Twitter.

Cursussen social media
Naast de pakketten voor de optimalisatie en inzet van social media biedt SocialBirds cursussen aan omtrent social media. Het cursus aanbod is divers, zo zijn er cursussen 'Social media voor beginners' maar ook cursussen over bijvoorbeeld de 'privacy-instellingen'. De cursussen zijn te volgen op locatie bij het kantoor van SocialBirds op het industrieterrein in Borne maar ook bij u op locatie. SocialBirds biedt de mogelijkheid om een cursus aan te bieden op een door u gewenste locatie, bijvoorbeeld bij uw bedrijf. Omdat wij van SocialBirds goed begrijpen dat uw werknemers tijdens kantooruren wellicht geen tijd hebben voor cursussen is het ook mogelijk om deze te organiseren in de avond-uren of in het weekend.


Website teksten
Buiten cursussen en social media kan SocialBirds u ook advies geven en bijstaan op het gebied van media, marketing en communicatie. Teksten (her)-schrijven voor uw website, helpen bij marketingcampagnes of een communicatieplan opstellen behoort ook tot de mogelijkheden van SocialBirds. Teksten (her)-schrijven voor uw website is al mogelijk vanaf €99,-. In een persoonlijk gesprek kunt u precies naar voren brengen wat voor teksten u graag op uw website zou willen hebben. Vervolgens werkt u nauw samen met SocialBirds om de teksten op uw website zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw diensten en/of producten.