De lesauto

Je lest in de nieuwste Suzuki Swift

Je lesauto is (als het goed is) de allereerste auto waar je in rijdt. Een lesauto moet daarom niet alleen makkelijk en intuitief te bedienen zijn, maar ook een goed zicht rondom bieden. Dat zijn de eisen waaraan de Suzuki Swift ruimschoots aan voldoet. Hij is namelijk niet te groot, en daardoor erg overzichtelijk.

​Bovendien is de Suzuki Swift een benzine-auto. De meeste rijscholen lessen met een diesel-auto. Het voordeel van lessen in een bezine-auto is dat je na het behalen van je rijbewijs geen overstapproblemen ervaart. Vaak hoor je van vrienden of vriendinnen dat ze in hun eigen of auto van hun ouders problemen ervaren met het wegrijden (de auto slaat steeds af) omdat een bezine-auto meer ervaring vereist. Je eerste auto is meestal ook geen diesel maar een bezine auto. Bij ons leer je het dus meteen goed aan ! 


Door de goed instelbare bestuurdersstoel is onze Suzuki Swift geschikt voor groot en klein en er is weinig afleiding op het dashboard. Het is een sportieve auto met een goede wegligging waardoor je pro-actief kunt leren deelnemen aan het verkeer zonder dat je qua vermogen en wendbaarheid tekort komt. Bovendien is hij nog zuinig ook, en dat zie je weer terug in onze voordelige lestarieven!                    
 

​         
 
Share our website