Info Rijschool

Privé Rijles.

Om de kwaliteit te waarborgen hebben we besloten om vanaf 15-11-2019 de kwaliteti en service van de rijlessen nog beter te maken. Je krijgt vanaf nu altijd Privé Rijles! Wij streven erna om jou leerzame en doelgerichte lessen te geven die de basis vormen voor jouw rijbewijs. Iedereen weet dat rijlessen volgen een kostbare zaak is. Wist je dat als je een vorige leerling naar huis moet brengen dat er dan minimaal 20 minuten of meer van jouw kostbare tijd verloren gaat, tijd die je beter kunt benutten !

Bij de meeste rijscholen ben je een kwart tot wel de helft van jouw tijd bezig met het wegbrengen en/of ophalen van andere leerlingen. Vervolgens moet je weer helemaal terug richting het examen- of oefengebied. Zo ben je telkens veel van jouw kostbare lestijd kwijt met deze ‘taxiritjes’, wat betekent dat je meer rijlessen nodig hebt om op het zelfde niveau uit te komen. Wij zorgen ervoor dat we jouw kostbare tijd efficiënter gebruiken en dat we daarmee ook aan jouw portemonee denken. Bij de meeste rijscholen heb je voor hetzelfde of meer geld wel andere leerlingen op de achterbank zitten. Bij ons heb je echt jouw eigen
privé rij-instructeur die jouw 1 uur lang echt privéles geeft !

Daarbij vinden wij het belangrijk dat je het ook leuk blijft vinden en met plezier de opleiding beleeft. Gezelligheid, een ontspannen sfeer met een vleugje humor horen daar natuurlijk bij.
Daarbij heeft kwaliteit bij ons natuurlijk altijd voorrang !


Rijschool A35 haalt jou persoonlijk van huis en je zet jezelf na de les weer thuis af. 
Jouw rijles start op het moment dat je in de lesauto stapt en eindigt pas wanneer je weer terug bent.
Je krijgt 60 minuten lang de volle aandacht. Daar betaal je toch ook voor !

 

Ervaar zelf de ontspannen sfeer in de lesauto en onze manier van lesgeven tijdens een proefles !
De proefles kost € 25 maar deze wordt verrekend als je daadwerkelijk bij ons komt lessen !

Wij rijden geen nutteloze rondjes, je krijgt intensieve lessen !
Wedden dat het klikt !!!

Share our website