Info Rijschool

.Privé Rijles tegen een laag lestarief !


Wij streven erna om jou leerzame en doelgerichte lessen te geven die de basis vormen voor jouw rijbewijs. Iedereen weet dat rijlessen volgen een kostbare zaak is. Wist je dat als je een vorige leerling naar huis moet brengen dat er dan minimaal 20 minuten of meer van jouw kostbare tijd verloren gaat, tijd die je beter kunt benutten zoals het leren van de bijzondere verrichtingen en andere examenopdrachten. Bij ons hoef je geen andere leerlingen op te halen of weer thuis te brengen. Je krijgt je altijd les van jouw eigen privé rij-instructeur die jouw 1 uur lang echt privéles geeft, en je lest altijd in dezelfde lesauto waarmee je ook het praktijkexamen aflegt.

Bij de meeste rijscholen ben je een kwart tot wel de helft van jouw tijd bezig met het wegbrengen en/of ophalen van andere leerlingen. Vervolgens moet je weer helemaal terug richting het examen- of oefengebied. Zo ben je telkens veel van jouw kostbare lestijd kwijt met deze ‘taxiritjes’, wat betekent dat je meer rijlessen nodig hebt om op het zelfde niveau uit te komen. Wij zorgen ervoor dat we jouw kostbare tijd efficiënter gebruiken en dat we daarmee ook aan jouw portemonee denken. 

Wij vinden het natuurlijk ook belangrijk dat je het leuk blijft vinden en met plezier na iedere volgende les uitkijkt.  Daarom zorgt jouw instructeur altijd voor een gemoedelijke sfeer in de lesauto zodat jij je op je gemak voelt en zonder stress achter het stuur zit. 

Wij halen jou persoonlijk van huis en je zet jezelf na de les weer thuis af.
Jou rijles start op het moment dat je in de lesauto stapt en eindigt pas weer als je terug bent.

Je krijt 60 minutenlang de volle aandacht ! Daar betaal je toch ook voor !


Ervaar zelf de ontspannen sfeer in de lesauto en onze manier van lesgeven tijdens een proefles !
De  proefles duurt 60 minuten en kost maar € 35  Kom je bij ons lessen dan is deze gratis !
 

Wij rijden geen nutteloze rondjes, wij geven intensieve rijlessen !
Wil jij snel vlot en veilig je rijbewijs halen ?
Meld je dan snel aan ! 
Wedden dat het klikt !!!


Share our website