Rijles voor senioren

Je bent 50+ en je wilt op latere leeftijd het rijbewijs gaan halen?
Dat kan, je bent tenslotte nooit te oud om te leren!
Je hebt echter nog nooit les gehad. Of misschien vroeger, toen je nog jong was en het verkeer van een totaal andere orde was, slechts een aantal lessen. Je rijbewijs halen heb je steeds voor je uit geschoven.Wij hebben voor de oudere beginnende automobilist een speciale rijopleiding die rustiger verloopt..

Tijdens onze opleiding wordt in alle rust en in een rustige omgeving op jouw eigen tempo gewerkt aan dat wat nodig is om gedegen aan het examen deel te nemen. Het lespakket is opgebouwd volgens de Stap voor Stap methode: je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Alleen zo kunnen wij je zo goed mogelijk begeleiden om je te laten slagen voor je rijexamen, zodat je in de toekomst met veel plezier veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

Iets om rekening mee te houden
Houd er rekening mee dat een rijopleiding voor de wat oudere leerling meer tijd vergt dan voor een jongere leerling. In Nederland is het normaal dat er ongeveer 40 rijlessen nodig zijn om aan het praktijkexamen deel te nemen.

De BOVAG gaat er vanuit dat iemand van 18 jaar 40 rijlessen nodig heeft en elk jaar dat iemand ouder is, er één rijles extra nodig is.
Zo kun je uitrekenen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in één keer te slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk maar een schatting. Het hangt vooral af van leeftijd, leersnelheid en persoonlijke eigenschappen.

Vraag geheel vrijblijvend een
Gratis Proefles om de rijschool, de lesauto en de instructeur te leren kennen. Wij geven hierbij graag verdere informatie.

Share our website