Portret algemeen

Of het nu gaat om portretfotografie van pasgeboren baby's, zwangerschapsfotografie, kinderportret, familieportret, (grote) groepsfoto's, jongerenportret of een fotoshoot van of met geliefde. Bij Snijders Fotografen in Enschede is daar de mogelijkheid voor in ofwel onze eigen ruime fotostudio of indien gewenst in overleg op een mooie buitenlokatie in of buiten Enschede
Nadat de afspraak is gemaakt en items als kleding, stijl, visagie is doorgenomen word je ontvangen in de gezellige ontvangstruimte met voorbeeld foto's, en onder het genot van een kopje koffie of thee besproken wat verdere wensen zijn mbt achtergrond, kleur, zwart wit of andere mogelijkheden.
Vervolgens vindt de fotoshoot plaats in een vriendelijke ambiance in de studio en nemen we de tijd voor jullie om mooie foto's te maken, alles in een gemoedelijke sfeer.
Hierna maken we een afspraak om de foto's te komen uitzoeken op een groot tv scherm, de uitgezochte foto's worden besteld en we berichten je wanneer je alles kunt ophalen, uiteraard kunnen we uit een ruim assortiment de omlijsting voorzien.