Autoreclame Hengelo


ME Graphics uit Enschede is ook in Hengelo het adres voor autoreclame, ook wel fleet marking genoemd. Veel wagenparkbeheerders kloppen bij ons aan om verzekerd te zijn van snelle service een goede prijs en een constant hoge kwaliteit. Iedere keer wordt  op de verschillende voertuigen de huisstijl krachtig weer gegeven, een goede investering in uw merk.

ME Graphics denkt met u mee op het gebied van voertuigreclame en houdt u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Van ontwerp tot realisatie, daar gaat uw rijdende visitekaartje. Uw wagenpark wordt deskundig voorzien van doeltreffende reclame met kwalitatieve belettering 
en full colours.
Om tot het uiteindelijke resultaat te komen wordt de autoreclame eerst op de computer ingetekend met behulp van digitale modeltekeningen. U krijgt de resultaten ter goedkeuring voorgelegd. De mogelijkheden voor autoreclame of fleetmarking zijn eindeloos: het compleet wrappen van voertuigen in moderne kleuren, een complete full colour belettering of accenten in reflecterende folie, uw huisstijl komt prima uit de verf.

Onze monteurs beschikken over veel ervaring en volgen regelmatig trainingen om de nieuwste technieken te leren en er voor te zorgen dat de folies blijven zitten waar ze zitten. Zeer belangrijk is dat uw voertuig, zelfs vrachtwagens, altijd bij ons in Enschede binnen bij de perfecte temperaturen worden voorzien van de reclame.
ME Graphics uit Enschede geeft dan ook met een gerust hart 5 jaar garantie op de autoreclames! Dat is voor klanten uit Hengelo ook mooi.