Over ons


Een frisse duik in uw eigen exclusieve zwembad, relaxen in een whirlpool of genieten van een eigen sauna. Dit is niet langer een droom. Aquaroma biedt u een ruim assortiment zwembaden, whirlpools en sauna's aan. Een prefab monoblok zwembad van het merk Niveko of een keramisch zwembad van het nieuwe merk Norsup. Of het nu gaat om een binnenzwembad, een buitenzwembad, een zwembad met een overloop, wij staan voor kwaliteit en de garantie dat u van uw zwembad blijvend zal kunnen genieten! 

Prefab monoblok baden van het gerenommeerde merk Niveko produceren ook baden met een overloop goot. Bekijk hiervoor het ruime assortiment en laat u verassen door de mogelijkheden. Ook bouwkundige baden kunnen wij compleet voor u realiseren. Of u nu kiest voor een bad betegeld met mozaiek of een andere tegel, een standaard folie of een van de vele andere mooie en exclusieve liners. Wij hebben dit allemaal voor u in ons assortiment.

Om een indruk te krijgen van wat wij u kunnen bieden kunt u onze website bekijken of klikt u op de link van één van onze partners. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.

Wij hebben het zwembad, de whirlpool en de sauna voor u die u zoekt. Het product dat u koopt bij Aquaroma betekent zomers lang genieten van uw eigen unieke en exclusieve zwembad, whirpool of sauna. Wij bieden u een complete service aan van A tot Z. Door onze kennis zijn wij de specialist die u zoekt. Kiest u voor Aquaroma, dan kiest u voor een eerlijke prijs, een nette afwerking, een goede nazorg en een betrouwbare installatie. Voor meer informatie over installatietechniek bekijk ook de website van Velo van der Bij.

Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan uw bestaande zwembad en/of whirlpool. We voeren reparaties uit aan alle whirlpools. We geven advies en kunnen helpen bij de realisatie van uw plannen. Aarzel niet en breng een bezoek aan ons geheel vernieuwde showroom.
 
Share our website