Kitchen Table Coaching

“Een cadeautje aan mezelf”, zo omschreef mijn eerste klant, de pianolerares van mijn kinderen, de sessies die we samen doorbrachten met het op orde maken van haar muziekstudio.
En dat is precies wat ik als professional organizer wil bereiken: dat mensen hun eigen spullen in hun eigen huis weer komen te waarderen. Omdat ze voor zichzelf een systeem hebben gemaakt waar ze zich aan kunnen houden, er geen overbodige rommel meer in de weg staat en dingen weer makkelijk te vinden zijn.

Wanneer schakel je mij in? Als jij in meer of mindere mate chaos ervaart, thuis, op je werk of gewoon last heb van een te volle zolder. Maar ook als er een baby op komst is en je graag een plekje vrij wilt maken. Of als je gaat verhuizen en je wilt in het nieuwe huis niet weer dezelfde oude troep uit hoeven te pakken. En als je je huis te koop gaat zetten en de makelaar zegt dat het wat onpersoonlijker moet. Als je thuis een werkplek nodig hebt en je schuift iedere ochtend de lego opzij voordat je aan de slag kan. Je elke week een schoonmaakster betaalt om eerst alle spullen van de trap, de eettafel en de overloop te halen voordat ze kan gaan stofzuigen. Kortom, redenen genoeg!

Een traject begint altijd met een gratis intake. Afhankelijk daarvan kijken we hoeveel uur je wilt besteden en maken we een planning.
Zullen we kennismaken?

lees verder