Wedstrijdverslag Stentor MA1 12 april 2019

• (1) comments
  • 13/04/2019
Beste Stentor MA1 fans,
Gisteren avond speelden we de laatste wedstrijd van het seizoen, uit in Zuidlaren tegen Ritola MA1. Ook aanwezig waren Siske (van Maartje K.), Bertil (van Isa), Inge en Hans (van Renee) en een vriendin van Luna. Rosa en Rianne waren afwezig.
Set 1. We begonnen traag en liepen snel een 10-punten achterstand op. De opslaag ging steeds verkeerd en de zachte, korte opslagen van de meiden uit Zuidlaren vonden we ook lastig. Set verloren 17-25.
Set 2. Deze set ging een stuk beter en de punten liepen gelijk op. Bij 17-17 maakten we nog kans maar toen serveerde nr. 78 van de tegenstander een prachtige reeks. 17-25.
Set 3. Nu waren wij veel beter met de aanval. Dat zette druk op het team uit Zuidlaren en begon het spel aan hun kant te rammelen. Met een sterke opslagreeks van Luna kwamen we op voorsprong en we hielden die ook vast. Set winst, 25-18.
Set 4. De vierde set begon weer moeizaam en we liepen snel een 8 punten achterstand op. Maar onze meiden hadden zin in het spel. De adrenaline deed zijn werk en het 5-1 speelsysteem werkte goed. De verdediging was solide en de aanval was raak. De achterstand werd steeds kleiner. Maar voordat we ze konden inhalen stonden we op 21-24; nog één punt verliezen en was de wedstrijd voorbij. Danielle mocht opslaan. Bovenhands, al is ze dat pas gewend. De druk kon ze doorstaan en met ons aanvallers pakten we punt na punt terug. Set gewonnen 26-24!
Set 5. De kanteling in de vorige set maakten kennelijk indruk en de korte vijfde set wonnen we zonder enige moeite. 15-8. En daarmee onze tweede wedstrijd op rij!
Wat een super fijne einde van een moeizaam seizoen. Dit belooft veel voor volgend jaar.