Bericht van het bestuur


Beste Goba Toppers,

Zoals door Egbert in de laatste nieuwsbrief al is aangekondigd, zou hij op de extra algemene ledenvergadering op 18 januari 2024 zijn voorzitterschap neerleggen.

Echter, door privéomstandigheden heeft hij moeten beslissen dit per direct te doen. Dit betreuren wij en willen hem bedanken voor hetgeen hij voor de club gedaan heeft en de structuur die hij heeft neergezet, zoals die er nu staat. Op deze solide basis kunnen we verder bouwen aan de club.

Dit heeft echter tot gevolg dat wij als club bestuurloos zijn. Met goedkeuring van het overgebleven bestuur zal ik per direct als ad-interim voorzitter toetreden. Op de achtergrond zijn we sinds de aankondiging van Egbert druk geweest met een groep mensen om te kijken hoe we de openstaande vacatures kunnen invullen, want een club als Goba mag toch niet verloren gaan. Ik ben dan ook verheugd te kunnen melden dat dit gelukt is en we een enthousiaste groep hebben kunnen samenstellen die dit sportieve avontuur aan willen gaan. Op de extra algemene ledenvergadering op 18 januari 2024 zal hierover gestemd worden. Jullie aanwezigheid is dan ook zeker van belang voor de toekomst van de club.

De mensen die zich verkiesbaar stellen zijn:

Stefan Gulicher Voorzitter
Dominique de Vries Technische zaken
Mike de Goeij Sponsoring
Corné de Goeij Algemeen bestuurslid
Rachel Piepers Secretaris

De huidige bestuursleden Richard Bleuanus en Cheryl Meijers hebben te kennen gegeven in het bestuur te willen blijven, wat super is. 

Het bestuur kan het niet alleen en we zijn dan ook verheugd dat we mensen hebben gevonden die ons hierbij gaan ondersteunen. Dit zal later gepresenteerd worden. Een club kan nooit genoeg vrijwilligers hebben, dus als je zelf ook iets voor de club wilt betekenen, meld je dan zeker aan. Dan gaan we onder het genot van een bakkie koffie kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dan rest mij voor nu dat ik nogmaals wil benadrukken hoe belangrijk jullie aanwezigheid is op 18 januari 2024 om 19:00.

Kan je niet, meld je af bij je trainer/coach met reden. Alvast Fijne feestdagen en een mooi, gezond en Sportief 2024 gewenst.

Basketbal groet, Stefan Gulicher (ad-interim voorzitter)