Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom bij Speeltuin Tuindorp-Wesselerbrink!

Onze speeltuin, kortweg “Speeltuin Tuindorp”, is al decennia lang een begrip in Enschede Zuid. Een plek waar jong en oud samenkomen om te ontspannen, of juist voor lichamelijke inspanning in de vorm van sport en spel.

Voor de allerjongste bezoekers hebben wij diverse veilige speeltoestellen. Er kan volop geschommeld, geklauterd en gegleden worden. Recentelijk zijn vier nieuwe toestellen geplaatst die de motoriek van kinderen bevorderen.

Voor de oudere jeugd en volwassenen zijn er verschillende sportactiviteiten mogelijk. De speeltuin beschikt over een volwaardig Cruyff Court (voetbalveld) en een basket- en volleybalveld. In de toekomst hopen wij een jeu de boules-baan te realiseren.

Ons gebouw, dat voortdurend gemoderniseerd wordt, biedt onderdak aan diverse verenigingen maar kan ook worden afgehuurd voor vergaderingen en feestjes. Het gebouw is voorzien van airconditioning, zodat alle activiteiten ook op een warme zomerdag bij een aangename temperatuur plaats kunnen vinden. Voor overzicht van onze vaste wekelijkse en maandelijkse activiteiten klikt u hier (link). Een overzicht van alle andere activiteiten vindt u hier (link agenda).

In de schoolvakanties en rondom de feestdagen worden er extra activiteiten georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Zowel het terrein als het gebouw beschikken over een rolstoelvriendelijke ingang. Er is een aparte toiletgroep voor minder validen, waar ook een babyverzorg-tafel geplaatst is.

Ons team van enthousiaste en ervaren vrijwilligers zorgt er zeven dagen per week voor dat jong en oud in een schone en veilige omgeving naar hartenlust kunnen recreëren.


 

Share our website