Onze werkwijze

De werkwijze van Samen

Fiscaal, administratief, verzekeringen, pensioenen, salaris-administratie, Samen adviseert en ondersteunt.

Als ervaren speler in de accountancy-branche wordt er samengewerkt met diverse partijen om jou als ondernemer op ieder gewenst niveau te kunnen adviseren.

Door deze diverse diensten zo veel mogelijk online in te zetten bereikt Samen een zo hoog mogelijke efficiency voor jouw bedrijf. Ook kostenbesparingen worden doorgevoerd omdat Samen weet hoe jij er financieel voorstaat. Door een persoonlijke benadering met aandacht voor jou en jouw onderneming krijg je van Samen continu passend en strategisch advies. 

Starters begeleiden doet Samen ook. Door betrokken te zijn en mee te denken met jou als klant word jij door jouw startersproces begeleid.

Samen werkt online en heeft veel tevreden klanten door heel Nederland. Digitaal je boekhouding aanleveren of een korte vraag stellen per chat is zo gepiept.

Voordat je klant bent van Samen wordt er in een persoonlijk gesprek besproken wat voor soort samenwerking het wordt. Of je nou een MKB-bedrijf hebt of ZZP-er bent, veel administratie hebt of weinig, Samen zorgt voor een passend pakket en een passende prijs.

 

 


Share our website