Over ons

Onze grootste pluspunten
 

Samen denkt graag met je mee

Meedenken over investeren, kostenbesparing of salarisadministratie? Samen is flexibel. Wil jij dat wij jouw complete boekhouding uit handen nemen? Dat wordt geregeld. Wil je toch liever alleen hulp bij je belastingaangiftes en financieel advies? Dan regelen we dat. Samen zorgt voor een passend pakket waar alleen die diensten inzitten waar jij gebruik van wilt maken.
 

Samen is gecharmeerd van 'het nieuwe werken'

Online en paperless werken is hèt streven van Samen. Met online werken kijk jij als ondernemer aan de voorkant en Samen kijkt mee aan de achterkant. Door deze manier van online werken kan Samen meekijken, gegevens uitwisselen, ideeën opperen en advies geven. Samen is voor klanten bereikbaar via email, telefoon en chat. Wij zitten niet in een duur kantoor maar werken online. 


Samen werkt transparant

Heb je een issue en wil je advies, dan krijg je eerst een prijsindiciatie. Door te werken conform prijsafspraak krijg jij als ondernemer nooit vervelende, onverwachte, dure facturen. Samen ziet dat je met advies op het juiste moment voordelen kunt behalen. Samen zorgt voor een open en transparante aanpak. Jij krijgt als ondernemer goed advies vóóraf, waardoor oplossingen achteraf niet aan de orde zijn. 

 

 


Share our website