Restaurant TAO

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Restaurant TAO

Ons restaurant bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station, aan de Deurningerstraat in Enschede. Via de halfopen keuken en de sushi-bar is te zien hoe TAO chefs onze specialiteiten voor u klaarmaken. Wij werken elke dag met verse producten.

Japans Restaurant TAO is gericht op mensen die van gezond en verantwoord, maar vooral lekker eten houden in een Japanse, comfortabele omgeving met een goede service.

Onze servicegerichte medewerkers adviseren u graag bij het bestellen van onze Japanse specialiteiten. klik hier voor het bekijken van onze onze menukaart.

We combineren de verfijnde culinaire traditie van Japan met een strakke, moderne en sfeervolle inrichting. Bij ons kunt u uitgebreid tafelen en genieten van typisch Japanse delicatessen als sushi, sashimi en teppan-yaki vlees- en visspecialiteiten.
 
De Japanse keuken staat met sushi, sashimi en soja voor gezond en verantwoord eten. Doordat er veel vis in de keuken wordt gebruikt en weinig tot geen vet, zijn Japanse gerechten vet- en caloriearm. Maar belangrijker is dat het erg lekker is!
 
Of u nu gezellig met z'n tweeën of met een grotere groep uit eten wilt, u bent bij Japans Restaurant TAO aan het goede adres. Ons team zal de juiste sfeer voor u weten te creëren.
 
Heeft u zin om sushi of sashimi mee te nemen? Klik dan op Take-out.

Share our website