Werken bij TAO?

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken bij TAO?

Yen verdienen?

Japans restaurant TAO is op zoek naar nieuw talent. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:
 

Medewerkers bake-out

In de take-out ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klaarmaken van de take-away bestellingen. Hiervoor zijn wij opzoek naar een enhousiaste, stressbestendige en flexibele teamplayer.

Medewerkers bediening

Je bent verantwoordelijk voor het opnemen, serveren, afruimen en afrekenen van bestellingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de serviceverlening binnen de diverse afdelingen. Je hebt ervaring binnen de horeca, bent representatief, gastgericht, enthousiast en flexibel. Je bezit verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken.


Medewerkers bar 

Een kopje koffie, Gin Tonic, fles wijn of een iets fris... als barmedewerker is het jouw verantwoordelijkheid onze gasten van drinken te voorzien en te zorgen voor een optimale belevenis. Om als barmedewerker aan de slag te gaan is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken, van aanpakken weet en netjes werkt.
 

Japanse kok

Je bent een enthousiaste vakman of vrouw met een uitstekende kennis van de traditionele Japanse 'Teppan Yaki' keuken en/of het bereiden van sushi’s. Samen bepaal je met het management het menu en de inkoop. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten voor het opleiden en aansturen van koks. Culinaire creativiteit en flexibiliteit ga je niet uit de weg.
 
Hou jij van sushi en denk jij dat je het in je hebt om bij ons te werken? Neem dan contact op en stuur je CV inclusief motivatie naar info@restauranttao.nl. Je kunt ook langskomen of ons bellen.

 

 

Share our website