Donateurs

Kunsthal Hof 88 Almelo is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling dd 14 oktober 2009 onder nummer 70192 en voldoet sedert 1 januari 2014 aan de nieuwe voorwaarden. Particulieren en bedrijven die geld geven aan goededoelenorganisaties kunnen deze schenking aftrekken voor de inkomstenbelasting. Voorwaarde is wel dat de instelling waaraan wordt geschonken als ANBI wordt aangemerkt.
U kunt zich hieronder aanmelden als donateur. Als donateur ontvangt u uitnodigingen voor nieuwe exposities en lezingen van kunstenaars. Maar bovenal draagt u er aan bij dat de Kunsthal in Almelo blijft verrassen met mooie expositities. U steunt ons al met een bedrag van € 25,- per jaar, meer mag natuurlijk altijd!

Bankrekeningnummer NL 42 ABNA 0 627021190 t.n.v. St.Indigo te Almelo. Indien u digitaal overmaakt,s.v.p. uw naam en adres vermelden.

Wij vragen uw naam en adres om u uitnodigingen te kunnen sturen. Als u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen digitaal wenst te ontvangen kunt u tevens uw emailadres invullen.
U kunt zich te allen tijde weer afmelden als donateur via info@kunsthalhof88.nl


Aanmeldingsformulier donateur

Share our website