Kinderen Kijken Kunst

  • Home
  • Kinderen Kijken Kunst

KINDEREN KIJKEN KUNST

Kinderen Kijken Kunst’ is inmiddels een niet meer weg te denken activiteit van Kunsthal Hof 88. Op een speelse en ongedwongen manier leren de kinderen te kijken naar kunst.

‘Kinderen Kijken Kunst’ is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten en wordt gegeven door Gonnie Lelieveld.


PLANNING KINDEREN KIJKEN KUNST:

Terugblik Kinderen Kijken Kunst 14 januari:
 
De 1000ste bezoeker Kunsthal Hof 88

Dat kwam leuk uit!
De 1000ste bezoeker was één van de groep ‘Kinderen Kijken Kunst’.
Daarom hadden wíj, vrijwilligers van de Kunsthal Hof 88, bedacht dat de hele groep In de prijzen viel!
Deze keer hadden we een grote groep, de Weekendschool Almelo kwam met 16 kinderen en er kwamen nog 2 kleuters voor het eerst.
Annemarie van Uden vertelde over haar glaskunst, we bekeken samen de foto’s van Hans Bouma en de schilderijen van Carel Harberink. De drie kunstenaars laten zich inspireren door de natuur!
Daarom mochten de kinderen iets tekenen van de natuur en als aandenken aan deze feestelijke dag lijsten we hun eigen kunstwerkje in!
Met een mandarijn ging iedereen tevreden en vrolijk naar huis!

 
Wij verzoeken u vriendelijk vooraf opgave te doen bij Gonnie Lelieveld 06 23 00 67 27.
Wij kunnen er dan voor zorgen dat er voldoende materialen zijn en in het  geval van onverwachte omstandigheden kunnen wij u tijdig bereiken.


U kunt zich ook  via Contact aanmelden. Geeft u dan ook aan met hoeveel kinderen u komt? Ook graag uw telefoonnumer zodat wij u bij eventuele wijzigingen tijdig kunnen bereiken.

Op aanvraag geven wij ook rondleidingen voor (basis)scholen.

 

Share our website