Over ons

Stichting Indigo  organiseert onder de naam Kunsthal Hof 88 professionele tentoonstellingen van moderne en hedendaagse kunst. Daarvoor maken we gebruik van de museale ruimte van de gelijknamige kunsthal.

Jaarlijks organiseren we vijf grote tentoonstellingen  met werk van landelijke, internationale en regionale kunstenaars. Behalve schilderijen, sculpturen, keramiek en sieraden, tonen we  met regelmaat ook fotografie, video en installaties.

Een van de 5 tentoonstellingen is de jaarlijkse  Fusion met Museum de Fundatie waarbij prominent werk uit de collectie van het museum  bij ons getoond  wordt.
M.i.v. 2018 vindt de jaarlijkse expositie voor de Herman Krikhaarprijs in de Kunsthal plaats.
Belangrijke terugkerende activiteiten zijn Kinderen Kijken Kunst en rondleidingen voor basisschoolleerlingen in het kader van het Kepa.

Kunsthal Hof 88 is voor 100% een vrijwilligersorganisatie.
De huisvesting wordt gefaciliteerd door de Gemeente Almelo.

De kosten voor tentoonstellingen worden slechts voor een klein deel gedekt door een projectsubsidie. Voor ons bestaan zijn we dan ook afhankelijk  van de giften van donateurs en sponsors.  Donateur of sponsor worden?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze tentoonstellingen? Stuurt u ons dan een email info@kunsthalhof88.nl U kunt zich via deze weg ook altijd afmelden.

Privacyverklaring
 


Doelstelling Kunsthal Hof 88

In de statuten staat vermeld dat Kunsthal Hof 88 tentoonstellingen van moderne en hedendaagse kunst met regionale uitstraling in de gemeente Almelo en omgeving organiseert.

Zowel het werk van toonaangevende kunstenaars uit het oosten des lands als dat van andere Nederlandse en buitenlandse kunstenaars wordt tentoongesteld

De exposities van Kunsthal van Hof 88 zijn in de afgelopen twintig jaar voor inwoners van Almelo en daarbuiten een begrip geworden als het gaat om aansprekende tentoonstellingen van een hoog niveau.

De Stichting kent alleen vrijwilligers. Deze krijgen geen enkele beloning. Aan enkele vrijwilligers wordt een onkostenvergoeding toegekend.

De Stichting is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08193354. Rekeningnummer: NL42ABNA0627021190

Share our website