Circum voortent met petluifel


Circum voortent met petluifel


De Circum voortent met petluifel is een veelzijdig product. De Circum heeft een strakke vormgeving met rechthoekvormige uitristbare zijwanden. De voortent is ook zonder de petluifel te plaatsen, doordat deze afritsbaar is gemaakt. Wanneer u ook de voorwanden weglaat dan is dit model als luifel te gebruiken.

In de voortent zijn zowel linksvoor als rechtsvoor grote ventilatiepanelen verwerkt die ook eenvoudig met een klep met ritssluiting af te dichten zijn. De petluifel hebben wij ontwikkeld om bij slechte weersomstandigheden goed te kunnen blijven ventileren, ook wordt inregenen bij de deur met de petluifel voorkomen. 

U kunt bij ons kiezen uit een petluifel van 85cm of 110cm diep.

De twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden zorgen voor extra stabiliteit.
De voorwand is in twee delen uitritsbaar. Deze voorwand wordt net als de twee voorpunten schuin naar voren geplaatst voor extra stabiliteit.
U kunt kiezen hoe de voorkantindeling gemaakt moet worden. U kunt kiezen voor 1 deur (links of rechts) en de rest ramen óf twee deuren met twee ramen (symmetrisch)
Een middenstaander wordt meegeleverd voor het ondersteunen van de boog bij het afspannen van de voorwand. Gebruikt u alleen de luifel dan is deze, bij normale weersomstandigheden, niet nodig.

De Circum voortent is 300cm diep op de vloer en heeft in het dak een diepte van 243cm. De diepte van 243cm is eigenlijk bepaald door onze doekleverancier Ten Cate. 243cm is de maximaal te weven breedte voor Ten Cate. Wij hoeven dan geen extra daknaden te maken die het dak alleen maar kunnen verzwakken.
 

Onze prijzen zijn inclusief:

-tochtstrook op maat
-wielafdichting
-stormbanden
-stormharingen
-tentharingen (rotspennen of kunststofharingen)

U kunt kiezen uit (geen meerprijs):

-hoofdkleur donkergrijs design of lichtgrijs design
-evt. een accentkleur 

-slikranden vast of afneembaar (klittenband)
-voorwandindeling (1 deur links of rechts óf twee deuren)


 

Fortex voortenten en luifels voor hefdakcaravans


Wij maken bij Fortex voortenten en luifels op maat voor elke hefdakcaravan  (Eriba Touring, Eriba Feeling, Eriba Future, Trigano, Rapido, Kip, etc).  OOk voor een aantal teadropcaravans (Caretta, T@b) is het mogelijk om een voortent of luifel op maat te laten maken.

​Wij hebben voor hefdakcaravans de oplossing om een perfecte, op maat gemaakte, voortent/luifel te leveren. Ook oude modellen zijn geen enkel probleem. Met onze Aronde-, Circum- en Ventanavoortenten en voortenten/luifels kunnen wij zelfs de leefruimte groter maken en het opbouwen is eenvoudig.
 

Hoe werkt het?

Om een voortent of luifel goed te kunnen laten functioneren is het noodzakelijk dat het regenwater goed afloopt, dit is mogeijk door de tent of luifel omhoog te bouwen. Dit doen wij op een unieke manier. Een ronde boogstok wordt om de caravan geplaatst. Deze constructie met een achterwand op maat zorgt voor een perfecte afdichting en waterafloop.

 


Doordat de voortent of luifel omhoog gebouwd wordt,ontstaat er de mogelijkheid om de dakstangen, die normaal op de caravan worden geplaatst, te bevestigen aan de boogstok. Dit betekent dat er hierbij geen stangen meer aan de caravan worden bevestigd, maar alleen de achterwand die met pees aan de caravan wordt bevestigd.
Share our website