Fortex Wintertent


Fortex Aronde Wintertent


De Fortex Wintertent is uitermate geschikt om voor uw caravan te plaatsen tijdens het winterkamperen.
Door de ronde vormgeving is ophoping van sneeuw op het dak van de voortent niet mogelijk.
In de beide zijkanten zit een deur en een groot ventilatiegaas, deze zijn standaard voorzien van kleppen.

Het is mogelijk om aan eén of twee zijden een oversteek te laten maken. Door de oversteek van het dak aan de zijkanten zijn zowel de deuren als de ventilatiegazen te gebruiken tijdens regen of sneeuw. Aan de caravanzijde zorgen twee schuimzakken en een aandrukstang voor een goede afdichting.
 
De Fortex Wintertent is standaard in de hoofdkleuren lichtgrijs of donkergrijs leverbaar. Tevens is er de keuze tussen een aantal accentkleuren. Hierdoor is het mogelijk de tent aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.
klik hier voor een indruk van de kleurencombinaties.


Ook de Fortex Wintertent wordt op maat gemaakt. U kunt zelf bepalen hoe breed u de Wintertent wilt laten maken, de diepte is 220cm en de hoogte is afhankelijk van uw caravan/camper. 

Onze Wintertent wordt geleverd inclusief:

  • Kleppen over de ramen
  • Fix-on systeem
  • 28 mm aluminium frame met powergrips
  • Stormbanden/stormharingen
  • Tentharingen 
Al onze voortenten en luifels worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen o.a. TenCate All Season Residential™ doek.
Wij geven maar liefst twee jaar garantie op al onze voortenten en luifels!
 
 
 

 

Onze Fortex Aronde tent met petluifel ANWB gestest en vergeleken met de Unico voortent. Klik op het anwb logo voor de beoordeling van de KCK op de Fortex Aronde voortent en klik op de KCK logo voor de vergelijkingstest met Unico.

Share our website