Standaard inclusief

Wij van Fortex Caravanvoortenten leveren een kwaliteitsproduct. Dat ziet u niet alleen terug in de materialen die we gebruiken maar ook wat standaard bij onze Aronde-modellen geleverd wordt.


Elke tent wordt op maat gemaakt: Dat betekent geen voortent die wat omloop betreft wel ongeveer past, maar wij maken de voortent op de cm nauwkeurig op maat. Ook houden we rekening met de vorm van de caravan, de plaats van de serviceluiken en hoogte van de caravan. Wij werken niet met passtukken die schuintes opvangen. De tent wordt zowel aan de voorkant als aan de achterkant in de caravanrail bevestigd. 
voortent
Tochtstrook op maat: De tochtstrook wordt zonder meerprijs op maat gemaakt. Dit geldt ook voor de middenflap. Heeft u een verlaagde instap in de caravan? Ook dit verwerken wij in de tochtstrook.
 
Stormbanden geïntegreerd: aan elke Aronde Voortent of luifel zitten aan de voorzijde mogelijkheden om een stormband te bevestigen. Uiteraard leveren we daar een stormband en de benodigde haringen en rubbers bij. Een extra luifel heeft standaard 3 stormbanden. Voortenten voor hefdakcaravans hebben aan de caravanzijde standaard twee extra stormbanden .
Onze voortenten en luifels worden vervaardigd uit Ten Cate tentdoek, de onderbaan en slikrand zijn van een polyester versterkt PVC en onze bies is van een teflon-gecoat polyesterdoek gemaakt De perfecte combinatie van kwaliteit en toch licht in gewicht. Het gebruik van deze materialen maakt onze voortenten zeer geschikt voor een heel seizoen kampeerplezier. 
Ten Cate
Alumium 28mm powergrip frame: een stevig 28 x 1,5mm buis wordt gebuikt in de boogstokken om een stevige constructie te krijgen. De dakstangen worden gemaakt van een 28 x 1 mm buis om het frame lichter te maken. De verbinding van dakstang naar boogstok wordt gemaakt met een stalen hoekstuk. Deze hoekstukken zijn niet alleen erg stevig maar ook beter dan klemverbindingen. 
 
 Bij onze voortenten en luifels voor 'normale', hoge caravans is de bevestiging middels een dubbele pees zodat u op elke plek een fix-on blok kunt plaatsen. 
IMG 1780
Fix-on blokken. Onze voortenten worden standaard voorzien van Fix-on-blokken van Isabella. U betaalt hier niets extra voor. 
fix-on
Haringen: onze voortenten en luifels worden standaard geleverd met de benodigde hoeveelheid haringen.U kunt hierbij aangeven welke soort uw voorkeur heeft (gras/klei-haringen of rotspinnen.) De afspanrubbers van Campion zitten al aan de voortent bevestigd. 
 
Kleppen over ramen bij alle voortenten. Elke Aronde voortent wordt standaard voorzien van kleppen over de ramen aan de buitenzijde. Deze kleppen hebben niet alleen een verduisterende werking, maar ook een warmtewerende. Daarom worden deze kleppen ook aan de buitenzijde van de voortent geplaatst. Bijkomende voordeel van de kleppen aan de buitenzijde is dat de klep het raamfolie beschermt tegen UV-licht. Wanneer u alleen in het weekend aanwezig bent op de camping, dan kunt u de rest van de week de kleppen dicht laten, waardoor het raamfolie langer mooi blijft.
 
Aan elke onderzijde waar een boogstok staat, wordt een gesp aan het doek bevestigd met daarin een spanband. Deze spanband plaatst u onder de boogstok waardoor het mogelijk is het doek op het frame te spannen. Met de afspanrubbers en haringen spant u de tent of luifel op de grond af. De tent staat superstrak, maar het tentdoek kan toch meegeven wanneer er veel wind tegenaan komt. Hiermee wordt voorkomen dat er teveel belasting op de onderbaan komt wanneer u ,bijvoorbeeld met spanbandjes, naar de grond afspant. 
IMG 2861
Elke voortent is aan de voorkant voorzien van grote ventilatiepunten links en rechts. Deze zijn af te sluiten met een klep wanneer u deze niet wenst te gebruiken.
IMG 2750
Share our website