Winkelen in Nederland - Plein Westermaat in Hengelo

Slechts enkele autominuten verwijderd van de Duitse grens ligt de gezellige stad Hengelo in het hart van de regio Twente. Naast het moderne stadscentrum met zijn trendy boetieks, kleurrijke caféterrassen en een gevarieerd culinair aanbod, biedt Hengelo nog meer winkelmogelijkheden met het direct aan de snelweg A1 gelegen Plein Westermaat. Voor iedereen die graag in een ontspannen sfeer en met Nederlandse flair wil winkelen, is het winkelcentrum precies wat u zoekt. De vele bekende winkelketens trekken bezoekers uit de omgeving aan en maken het winkelcentrum tot een aantrekkelijke ontmoetingsplaats!
 

Winkelen met Nederlandse flair

Wilt u zonder drukte, grote mensenmassa's en lange wandelingen winkelen in Nederland? Het winkelcentrum Plein Westermaat biedt dit met zijn ruime parkeermogelijkheden en winkeloppervlakken. Door de ligging dicht bij de grens en de korte afstand tot de Duitse stad Gronau (Westfalen) is het winkelcentrum ook geliefd bij het Duitse publiek en trekt het dagelijks vele bezoekers. Het brede scala aan verschillende winkels, vooral op het gebied van wonen, inrichting en technologie, dekt bijna alle wensen van klanten. Bovendien zijn de grote woonwinkels zoals Ikea en Goossens, ideaal voor een uitgebreid winkeluitje, op Plein Westermaat op één locatie samengebracht. Op die manier kunt u lange reistijden besparen.
 

Winkelen op elke dag

Of u nu op maandag of zondag zin heeft om te winkelen, Plein Westermaat heet u van harte welkom op alle dagen van de week! Bekijk hier de openingstijden van de afzonderlijke winkels. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A1 of met het openbaar vervoer. Als u vragen heeft over uw verblijf in Plein Westermaat, kunt u ons graag via het contactformulier bereiken.
 

Nederlands winkelcentrum met specialisatie

Vooral wat betreft de woon- en inrichtingssector heeft Plein Westermaat een breed scala aan verschillende winkels. In de winkels van Ikea, Beter Bed en Goossens vindt u een ruime keuze aan meubels en decoratie voor uw huis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huis verfraaien met trendy designerstukken van Goossens of uw huis inrichten volgens de Zweedse stijl van IKEA. Bij Beter Bed kunt u de meest comfortabele matras vinden of een nieuw bed uitkiezen.
 

Paradijs voor doe-het-zelvers

Alle klussers en doe-het-zelvers kunnen zich bij de twee bouwmarkten Bauhaus en Praxis voorzien van materialen voor hun volgende project. Vooral bij Praxis, de nummer 1 in decoratie- en doe-het-zelfwinkels in Nederland, vindt u een uitgebreid aanbod aan gereedschap, materialen en ambachtelijke artikelen. Wist u dat? Praxis maakt deel uit van de Maxeda-DIY-groep, de grootste doe-het-zelfretailketen in de Benelux-landen. Maar ook op het gebied van technologie vindt u in het winkelcentrum Plein Westermaat uw gading. De grote techniekwinkel Media Markt biedt de nieuwste technologische trends in huishoudelijke apparatuur aan en bij BCC kunt u zich op meer dan 2000 vierkante meter laten overtuigen door de beste technische artikelen.
 

Sport en avontuur in het winkelcentrum

Ook voor sporters is het winkelcentrum Plein Westermaat goed voorzien. Een bezoek aan Intersport is bijvoorbeeld de moeite waard om uzelf te voorzien van de nieuwste sportkleding en daarna uit te leven in de eigen fitnessruimte Fit4Free. Maar ook avonturiers komen aan hun trekken! In de buitensportwinkel Bever vindt u de juiste uitrusting voor bijna elke natuurervaring. Of u nu een wereldreis plant of liever een wandeling in de Alpen maakt, bij Bever vindt u de juiste uitrusting. Daarbij kunt u uw wandelschoenen met volle inzet uitproberen op de eigen hoogteloopbaan.
 

Kleine stop voor een winkelpauze!

Na een lange winkeltocht is een 'kopje koffie' drinken niet alleen een must voor de Nederlanders. Bij Deli 78 of McDonald's kunt u even bijkomen van uw winkeltrip en uzelf verwennen met een smakelijke maaltijd. Ook in het stadscentrum van Hengelo vindt u een ruime keuze aan cafés en restaurants die uitnodigen voor een korte pauze.
 

 

De perfecte combinatie van winkelen en sightseeing

Een ontspannen winkeluitje combineren met een stedentrip? Dat is in Hengelo geen enkel probleem. Na het winkelen en een maaltijd in Plein Westermaat bent u slechts enkele kilometers verwijderd van het stadscentrum, waar u zich kunt laten betoveren door de historische binnenstad. De vele straatjes en groene pleinen nodigen uit tot een ontspannen stadsverblijf. Ook de slogan van de regio "Vrij zijn in Twente!“, belooft een bezoek met ontspanningsfactor!
 

 

Ontspannen winkelen in Nederland: Plein Westermaat in een notendop!

Een winkeltocht zonder lang zoeken naar een parkeerplaats is mogelijk in Plein Westermaat dankzij de ruime parkeergelegenheid. Bovendien vindt u een groot aantal bekende winkelketens op één locatie, waardoor u lange afstanden en wachttijden kunt vermijden. Door de nabijheid van de stad Hengelo kunt u een ontspannen winkeltocht combineren met een stedentrip en kunt u volledig ondergedompeld worden in de Nederlandse sfeer. Kies nu voor een bezoek aan het winkelcentrum Plein Westermaat en laat u verrassen door het gevarieerde winkelaanbod!"

Share our website