Prenatal


Toegewijd
Altijd 100% klantgedreven
Bij Prénatal Hengelo staan jij en je kindje altijd centraal. Onze medewerkers zijn 100% toegewijd om jou zo goed mogelijk te voorzien in jouw wensen en behoeften. Je kunt altijd rekenen op onze medewerkers om je te helpen bij het maken van de beste keuzes. Prénatal werkt iedere dag met energie en passie om het winkelen voor jou leuker, gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Betaalbaar
Altijd de beste prijs, omdat wij weten wat een kleintje kost
Onze producten zijn altijd betaalbaar en je krijgt bij Prénatal Hengelo altijd waar voor je geld. Prénatal biedt het hele jaar door scherpe aanbiedingen op heel veel producten, hanteert de laagste actieprijs garantie en alle A-merken zijn scherp geprijsd. Ons betaalbare assortiment is het meest compleet, met de keuze uit A-merken, ons eigen Prénatal huismerk en onze vaste lage prijs producten. En dat áltijd met de beste kwaliteit en service die je van ons gewend bent, zodat je langdurig plezier beleeft aan je aankopen.

Betrouwbaar
Altijd de beste service, kwaliteit en garantie
Je kunt Prénatal Hengelo altijd vertrouwen op de beste service, kwaliteit en garantie. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar met hun productkennis. Met meer dan 50 jaar ervaring selecteren we bij Prénatal de beste producten met oog op veiligheid en kwaliteit.

Verrassend
Altijd leuk en inspirerend winkelen 
We maken het voor jou altijd zo leuk en prettig mogelijk om te winkelen in onze winkel. Bij Prénatal Hengelo zijn we gedreven om jou steeds weer te verrassen en inspireren met onze producten, acties en adviezen om jou nog beter van dienst te zijn. Ook voor de leukste cadeaus kun je terecht bij Prénatal, de grootste cadeauwinkel voor de kleintjes.

Bereikbaar
Ruime openingstijden 
Prénatal Hengelo is ook ’s avonds extra geopend tot 21:00 uur, zodat jij op ieder gewenst moment bij ons terecht kunt.


Adres

Prenatal Hengelo
Plein 60
7559 SR Hengelo

Openingstijden

Maandag

09.30-18.00 uur

Dinsdag

09.30-18.00 uur

Woensdag

09.30-18.00 uur

Donderdag

09.30-21.00 uur

Vrijdag

09.30-21.00 uur

Zaterdag

09.30-18.00 uur

Zondag

12.00-17.00 uur

Share our website