Coolblue opent een nieuwe vestiging in Winkelcentrum Plein Westermaat


  •   dinsdag 11 juni 2024

Coolblue op het Plein Westermaat

Het is een spannende tijd voor technologieliefhebbers in Hengelo! Coolblue, meer dan alleen een e-commercebedrijf, is een organisatie die totaaloplossingen biedt voor haar klanten. Met een sterke aanwezigheid in Nederland, België en Duitsland, zowel online als in fysieke winkels, streeft Coolblue ernaar een voorbeeldbedrijf te zijn op het gebied van klantgericht ondernemen. In mei opent Coolblue haar 27ste winkel in het Winkelcentrum Plein Westermaat: een mooie toevoeging aan hun toch al indrukwekkende retail-portfolio.

 

Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Hengelo.
- Jos Groenendijk, Head of Stores bij Coolblue. (Bron: Coolblue komt naar Hengelo (aboutcoolblue.com))

 

De opening van Coolblue

Op 3 mei wordt de nieuwe Coolblue winkel officieel geopend. De winkel is gevestigd op het Plein in Westermaat en heeft een oppervlakte van 1.500 vierkante meter. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten bekijken en uitproberen. Deze nieuwe winkel belichaamt Coolblue's missie om er alles aan te doen om een glimlach op het gezicht van de klant te toveren door een meeslepende en interactieve klantervaring te bieden. 

Wat kun je verwachten van deze nieuwe winkel?

Als bezoeker kun je een uitgebreid aanbod aan technologische producten uitproberen. Van de nieuwste smartphones en tablets tot scherp geprijsd witgoed en meer, alles is ingericht om optimaal aan de behoeften van klanten te voldoen. Door bijvoorbeeld per producttype te kijken waar klanten behoefte aan hebben, weet Coolblue de klantenbeleving in de winkel te optimaliseren. 


Bijzondere openingsacties Coolblue

Ter ere van de grote opening zal Coolblue speciale aanbiedingen en kortingen bieden, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste technologie tegen een scherpe prijs. Zorg dat je er vroeg bij bent, want de beste aanbiedingen zijn snel weg!

Een uitgebreid aanbod op winkelcentrum Plein Westermaat

En als je naar Plein Westermaat bent gekomen om de nieuwe Coolblue winkel te bezoeken, kun je van de gelegenheid gebruik maken om Plein Westermaat verder te verkennen. Want Plein Westermaat is veel meer dan alleen een winkelcentrum voor hebbedingetjes. Met zijn brede aanbod aan winkels en heerlijke eetgelegenheden is het een ideaal dagje uit voor het hele gezin. Van elektronicawinkels tot meubels, er is voor elk wat wils in dit levendige winkelcentrum. 

Nog meer winkelplezier

Hier is een lijst met enkele van de vele andere winkels en voorzieningen die je in dit shoppingcentrum kunt vinden:
  • Beter Bed: Voor comfortabele slaapoplossingen
  • Bever: De ideale plek voor outdoor- en reisuitrusting
  • McDonald's: Voor een snelle hap in een vertrouwde omgeving
  • Intersport: Voor de nieuwste sportkleding en -uitrusting
  • Praxis: Een toonaangevende doe-het-zelf winkel
  • Prénatal: Alles voor (aanstaande) ouders
  • Deli78: Voor heerlijke verse lunch-opties
  • Goossens: Stijlvolle meubels en decoratie voor elk interieu
  • ...en nog veel meer!
Met dit uitgebreide aanbod aan winkels biedt het Plein Westermaat een complete winkelervaring. Dankzij de ruime parkeergelegenheid en de goede bereikbaarheid dankzij de ligging aan de A1 en A35 hoef je je bovendien geen zorgen te maken over druk verkeer of te weinig parkeerplaatsen.

Daarom naar Plein Westermaat

De opening van Coolblue in het Winkelcentrum Plein Westermaat is niet alleen een winst voor gadgetliefhebbers maar ook een waardevolle aanvulling aan het winkelaanbod in de regio. Het belooft een spannende bestemming te worden voor iedereen die van winkelen houdt. Mis de opening niet en geniet van deze nieuwe winkelervaring in Hengelo! 

Meer over ons

Je kunt ook onze vele andere winkels bezoeken als je winkelcentrum Plein Westermaat bezoekt. Kijk op onze website voor een overzicht van onze winkels en openingstijden. In onze uitgebreide artikelen schrijven we over de vele winkelmogelijkheden bij Plein Westermaat, van woontrends tot een winkelervaring vlakbij de Duitse grens.

Share our website