5 redenen waarom shoppen op Plein Westermaat het ideale gezinsuitstapje is

Het plannen van een gezinsuitje dat even leuk als stressvrij is, kan soms voelen als een onmogelijke opgave. Het moet spannend genoeg zijn voor de kinderen maar ontspannend voor de ouders, en aantrekkelijk genoeg om de tieners van hun achter hun beeldschermen te trekken. Voeg daarbij de logistieke uitdagingen zoals het vinden van een parkeerplaats, het navigeren door drukke menigtes, en het voldoen aan ieders culinaire voorkeuren, en je hebt de perfecte formule voor stress.

Maar stel je een plek voor waar al die zorgen verdwijnen, waar ieder gezinslid iets van zijn gading kan vinden, van de kleintjes tot de volwassenen. Dat is winkelervaring Hengelo, waar winkelen, gastronomie en een ontspannen sfeer garant staan voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Hier zijn 5 redenen waarom een dagje Plein Westermaat een van de leukste uitjes is voor het hele gezin in de omgeving van Hengelo.
 
  1. Gemakkelijke bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid

Als je door een drukke stad moet rijden en lang naar een parkeerplaats moet zoeken, is de lol er al van af voordat je met je kroost uit de auto bent gestapt. Daarom zijn juist de strategische locatie en de enorme hoeveelheid parkeerplekken van Plein Westermaat van groot voordeel.

Dit betekent namelijk dat je met je gezin kunnen genieten van het gemak van directe toegang zonder de stress van navigeren door druk stadsverkeer en het zoeken van een parkeerplek. Gewoon de auto wegzetten en shoppen maar!

 
  1. Een ruim aanbod voor elke leeftijd en interesse

Plein Westermaat biedt een breed scala aan winkels en activiteiten die aansluiten bij de uiteenlopende interesses van gezinsleden van alle leeftijden. Van de eindeloze wooninspiratie bij IKEA, de nieuwste gadgets bij Coolblue, alles voor de klusser bij de Praxis tot de meest uiteenlopende sportbenodigdheden bij Intersport: er is voor ieder wat wils.
 
  1. Eetgelegenheden naar ieders smaak

Bij elk gezinsuitstapje is er wel zo'n moment waarop "Is het al etenstijd?" verandert van een toevallige vraag in een kritische missie... want als het hongergevoel sneller toeneemt dan het enthousiasme voor het dichtstbijzijnde winkelschap, kan het heel ongemakkelijk worden.

Gelukkig zijn er op Plein Westermaat genoeg eetgelegenheden voor hongerige kinderen en ouders - of je nu op zoek bent naar een snelle hap bij McDonald's of een gezondere maaltijd bij Deli78! Zelfs het kieskeurigste gezinslid kan tevreden zijn. En het mooiste is: het overdekte winkelcentrum Plein Westermaat in Hengelo biedt ook nog eens beschutting tegen weer en wind.

 
  1. Veilig en kindvriendelijk

Met zijn brede paden en kindvriendelijke faciliteiten zoals luierwisselstations, biedt Plein Westermaat een veilige en overzichtelijke omgeving voor gezinnen. Prenatal voegt hier een speciale dimensie aan toe met zijn uitgebreide assortiment voor aanstaande ouders en jonge gezinnen, met onder andere een speelhoek en een luierstation. Zo leidt een onverwachte volle luier niet meteen tot een ritje naar huis!
 
  1. Uitgebreide openingstijden, ook op zondag

Het leven met een gezin sluit niet altijd goed op de standaard winkeluren aan, en laat dat nou net zijn waarin Plein Westermaat uitblinkt. Met openingstijden die zich uitstrekken tot de avonduren en inclusief zondagen, biedt Plein Westermaat de flexibiliteit die gezinnen nodig hebben om hun uitstapjes rond drukke schema's te plannen.

Dit betekent dat zelfs de meest hectische gezinnen de kans krijgen om te genieten van een ontspannen winkeluitstapje, zonder zich zorgen te maken over sluitingstijden.
 

Eindoordeel: Plein Westermaat aanbevolen!

Kortom: met voor ieder wat wils, van de jongste ontdekkingsreizigers tot de meest ervaren shoppers, creëert Plein Westermaat de perfecte setting voor een leuke tijd samen. En doordat het allemaal overdekt is, is het ook een ideaal uitje in Overijssel bij slecht weer!

Bijkomend voordeel: na zo'n actieve dag vol avonturen en nieuwe ontdekkingen, kun je erop rekenen dat de kinderen heerlijk zullen slapen. Dus de volgende keer dat je zoekt naar een bestemming in de omgeving van Hengelo die zowel leuk als handig is voor het hele gezin, denk dan aan Plein Westermaat. Hier wachten avontuur, ontspanning en gemak op je, allemaal op één plek. Plein Westermaat biedt een gezellig uitstapje voor het hele gezin, met de bonus van een rustige nacht als afsluiter.

Klaar voor het volgende avontuur? Ontdek meer en plan je bezoek op onze website.
 
Share our website